Webáruház készítése, üzemeltetése

Azon cégek számára, melyek termékek/szolgáltatások értékesítésével foglalkoznak ajánljuk webáruház megoldásunkat. Egy hatékony, gördülékeny rendszer kerül bevezetésre, mellyel újabb és újabb elégedett vásárlót tudhatnak magukénak.

A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy egy vállakozás ne jelenjen meg az Interneten. Ehhez nyújtunk segítséget azon cégeknek, melyeknél nem áll rendelkezésre megfelelő erőforrás és/vagy idő egy a céget bemutató weboldal elkészítésre.

Azon cégek számára, melyek termékek/szolgáltatások értékesítésével foglalkoznak ajánljuk gyors, igényes kialakítású webshop megoldásunkat. Így ügyfeleik kiszolgálására egy hatékony, gördülékeny rendszer kerül bevezetésre, mellyel újabb és újabb elégedett vásárlót tudhatnak magukénak.

Webáruház kialakítása során igény szerint egyedi alkalmazásokkal megvalósítható, hogy a webáruház

  • termékek listája
  • termékek árai
  • termékek mennyiségei

automatikusan frissüljenek egy külső alkalmazás adatbázisa alapján. Ilyen külső alkalmazás jellemzően a már meglévő cikk, készlet nyilvántartó és számlázó szoftver.

Továbbá a webáruházban leadott rendelések adatai (cikkek, vevő, ár) automatikusan átvihetőek a számlázó szoftverbe, amennyiben az képes ilyen jellegű adatok fogadására.

Referenciák