Microsoft Teams és Office 365 bevezetése oktatási intézménynek

Microsoft Teams és Office 365 bevezetése oktatási intézménynek

A Microsoft Teams és az Office 365 bevezetése oktatási intézményeknek, hogy a digitális oktatás élmény legyen mindenkinek!

Ha digitális oktatásra kell átállnia akár csak egy osztálynak is az intézményből, elengedhetetlen, hogy az adott osztállyal napi szinten ugyanúgy tarthassák a tanárok a kapcsolatot, mint ahogy az iskolában, a megszokott hagyományos oktatás során teszik.

A Microsoft Teams alkalmazással hagyományos PC-ről, Android vagy iOS eszközzel a tanulók és tanáraik ugyanúgy találkozhatnak, órán vehetnek részt mintha az iskolában lennének. Képernyő megosztással az adott óra tananyaga még könnyebben adható át a diákoknak. Órán kívül is a Teams alkalmazás használatával a tanulók és tanáraik kapcsolatban maradhatnak, a tanulók segítséget kérhetnek egymástól vagy tanáraiktól.

A bevezetés során tréninggel segítjünk a pedagósusokat, hogy könnyen és gyorsan elsajátíthassák a Teams használatát. Az Office 365 és Teams telepítését és a kezdeti lépéseket egy részletes, képekkel, leírásokkal teli segédlettel támogatjuk.

A sikeres bevezetéshez vállaljuk az iskola tanárainak, dolgozóinak és diákjainak felvitelét a Teams adminisztrációs felületére, a tanórák létrehozására szolgáló csatornák létrehozását, beállítását. Ehhez a Kréta rendszerben található törzsadatokat használjuk, de igény szerint más az iskola által használt rendszer is megadható az adatok forrásaként.

Referenciák